Hektiska dagar

God morgon! Jag skriver ett kort och snabbt inlägg så här på morgonen. Ska skynda mig iväg för att åta frukost innan min lektion kl 8. Därefter har jag psykologi lektion och sen iväg till nästa lektion för att lämna in läxan och prata med läraren innan jag måste ner till Pratt för att packa väskan och förbereda mig för avfärd mot Caldwell. Åker kl 12 idag, kommer väl hem nån gång runt 8-9 tiden ikväll. Håll tummarna för vinst! Imorgon beger vi oss sedan den långa vägen upp till New Hampshire (5 timmars bussresa..) där vi ska ta ytterliggare en vinst på lördag!

Hörs igen i helgen och håll tummarna för oss!


En månad

Idag är det exakt en månad sen jag åkte från Sverige för pre-season. Det har gått helt otroligt fort, och det känns som att det går fortare och fortare för varje år! Fotbollen rullar på med träningar och matcher varje dag, än så länge har vi två vinster och en förlust, när säsongen är slut hoppas jag att vi endast har den förlusten så vi får spela slutspel! Skolan har kommit igång nu också efter strejken och de första läxorna har redan lämnats in. Denna terminen kommer jag läsa General Psychology 2, Neuroscience, Sports Crime, Health and nutrition och Critical health. Det är kurser som jag i princip har valt helt själv, så det kommer bli kul och intressant. Men den där neuroscience kommer nog ta kål på mig.. Det handlar bara om hjärnan och nervsystemet vilket är fruktansvärt komplicerat men det ska bli kul! Läraren verkar riktigt bra också vilket är ett stort plus.

På torsdag åker vi till New Jersey för att spela match mot Caldwell, kommer hem sent på kvällen och då är det nästan direkt att lägga sig för på fredag har jag lektion kl 9 till 11.40 och kl 12 åker vi igen. Denna gången ska vi upp till New Hampshire för match på lördag vilket betyder ännu en hotellnatt i världens skönaste sängar! Några hektiska dagar som förhoppningsvis kommer resultera i två vinster. Därefter följer en hel träningvecka innan vi åker till Bridgeport på lördag, för vår första conference match!


En gång ingen gång, två gånger är en vana

Ja man skulle ju kunna tro att det är min udda skada som jag snackar om.. Hade kunnat vara också, Nicole påpekade att jag nästa höst kommer att ha gått ner till 7 stygn eftersom det har minskat med 2 stygn från förra året haha.
Nej men det jag tänkte på med överskriften var att vi idag bärgade vår andra vinst för säsongen! 7-0 slutade matchen, och det hade blivit många fler om Mark hade tillåtit oss att göra fler. Men icke, allt för god sportsmanship! Det stod 5-0 redan i halvtid, och då hade fyra av oss startspelare redan blivit utbytta. 40 minuter fick jag skrapat ihop idag, men mot lag som det här spelar det ingen roll. Även om det är kul att få spela och kunna göra många mål så behöver de som inte starta även lite matchträning och för att kunna visa Mark att de kanske förtjänar en startplats!
Efter matchen begav jag mig till det kära biblioteket för några timmars jobb så här en söndagkväll. Inte en käft som behövde min hjälp så det blev tre långa timmar! Nu har jag precis kommit hem och ska slänga mig i sängen och kolla på tv vilket jag inte gjort på hur länge som helst..

Oops I did it again

Ja och precis som jag förutsåg så är uppdateringen på bloggen i det sämsta laget. Men jag tycker att alla ska vara glada för det lilla ni får :) det är minsann inte lätt att hitta på något att skriva varje dag. Sedan sist jag skrev så har vi spelat både första och andra matchen för året. Förlust i första med 0-1 efter en skitmatch men de ändrade vi på till andra matchen och vann där med 2-1!! Om två dagar är det dags igen, och denna gången spelar vi hemma! Så bli riktigt kul att spela här igen, jag har längtat. I och med att vi spelade i söndags var vi lediga i måndags så jag packade en väska och åkte hem till Steph och stannade hela dagen och kvällen hos henne och fick äntligen träffa hennes familj igen! De är alltid så gulliga och jag blir så uppassad när jag är där och får mat med mig tillbaka till mitt rum haha.
I tisdags var det träning igen i ösregn så det liknade mer gyttebrottning än fotboll när vi sprang rundor i leran. Det blev även lite gyttjekrig efteråt vilket jag tror att jag förlorade, för det slutade med att jag låg på marken med tre tjejer över mig och gegga i både öron, näsa och mun. Hmm man kan ju undra vad jag har gjort dem.. Onsdag var första dagen i skolan, men eftersom många lärare strejkar just nu så blev det inte mycket lektion för oss. Inget vet heller hur länge detta ska pågå, så igår var det samma sak, och idag när jag kom till min lektion fick jag besked av en elev att lärare var i strejk och det blev ingen lektion alls, vi fick inte ens kursplanen.. Så kan det gå. Hur som helst, Mark gav oss ledigt från träning i onsdags också så man njöt till fullo av en ledig kväll.
Igår var det dags för tuff träning igen, och efter att Mark hade studerat filmen från förra matchen så hade han beslutat att vi var tvugna att träna mer på att attackera bollen och vinna nickdueller och andrabollar. Alltså blev det en ren och skär nickträning i princip. Det var ganska frustrerande och orealistiskt för i övningarna vi gjorde blev det att 10 pers gick på samma boll och det händer ju aldrig i match så även om jag typ brukar vinna de flesta nickdueller så undvek jag det för jag blev så förbannad. När det sen var dags för spel kände jag att nu jävlar var det dags att vinna en nickduell iallafall! Dum som jag är satsar jag stenhård i en duell med Kelsey och det var då det hände igen. Spräckte ögonbrynet (på exakt samma ställe som förra gången) så det var bara att tejpa ihop det och åka in till sjukan och sy. Igen. Suck. Störigt.

Wish us luck!

Om en timme är det äntligen dags för avfärd mot Bridgeport för att spela vår första match för säsongen! Jag har längtat som en tok i tre veckor snart och det ska bli så kul att äntligen få börja. Vi möter UMass Lowell idag som vi även mötte förra året så vi tyvärr inte lyckades vinna utan det blev oavgjort. På söndag möter vi AIC som vi också mötte förra året och fick en förlust i öppningsmatchen men vann sedan klart med 2-0 när det verkligen gällde i NCAA sluptspelet. Jag tror och hoppas att vi ska klara av att slå bådå lagen! Vi kommer inte hem till Post förrän söndag kväll efter matchen så nästa uppdatering får bli då. Synd att man gått och fått ont i halsen nu bara..

RSS 2.0