I en annan del av Sverige

Varför är det så att när man egentligen borde vara som mest trött, till exempel efter att ha varit uppe sedan 7 i går morse och hittat på än det ena än det andra i Stockholm, Kumla och Mjölby (av alla ställen..). Jag sitter då nu här helt klarvaken och kan bara inte sova. Det bör tilläggas att jag knappt kunde hålla ögonen öppna på tågresan hem, men att jag ändå hade svårt att få någon vidare sömn. Så så värst utvilad är jag knappast, men som alltid så är man nästan hur pigg som helst när man kommer hem..

Om vi kanske ska ta dagen från början..
Natten spenderades alltså hos storasyster och kl 06.40 gick jag därifrån för att ta mig till Uppsala station och tåget till Stockholm. Där hittade jag faktiskt (tro det eller ej) fram till rätt busshållsplats, utan någon som helst guidning! Kvart över åtta var jag framme vid ambassaden och då var det bara att ställa sig i kön för att komma in. Det gick förvånandsvärt snabbt för mig. Har hört åtskilliga historier om hur lång tid det tar där, men ca 10.00 var jag klar och hade 3 timmar att fördriva i staden innan tåget avgick med destination Kumla. Ingen svår uppgift i det fina vädret! I Kumla fick jag äntligen träffa Qarro och Sanna och det var hur kul som helst. De var jättetrevliga och schyssta och jag tror nog att vi kommer ha det hur bra som helst i USA. Tyvärr hann vi inte med mer än att äta lite för sen skulle jag sätta mig på tåget igen för att åka hem till kära Helsingborg. Allt gick bra ända till jag kom till Mjölby. Då får man veta att tåget till Hässleholm är 45 minuter försenat, vilket betydde att jag förmodligen skulle missa nästa tåg därifrån till hbg. Men där står man och väntar och till slut kommer tåget, nästan 1,5 timmar för sent.. Segt som attans, men det löste sig och vi som skulle till hbg fick åka till Lund istället för Hässleholm och hoppa på ett tåg där istället.

Menmen hem kom jag till slut =) även om det blev en aning senare än man hade tänkt sig. Jag ska väl ta och försöka sova nu ändå, har en massa grejer att fixa imorgon.   

"Jag antar att ni alla ska gå på Allsång på Skansen.."

Citatet kommer från busschaufören som körde bussen upp till Stockholm. Jovisst, alla som ska till Stockholm ska gå på Allsång på Skansen.. Iallfall så är jag nu i Uppsala hos storasyster =) sover hä inatt innan det imorgon bitti bär av tillbaks mot huvudstaden för besöket på ambassaden. Det ska nog gå bra hoppas jag, och därefter ska jag äntligen få träffa Qarro och Sanna!

Nej nu blir det kvalitetstid med syrran, håll tummarna för mig imorgon!

We could be heroes just for one day..

Idag fixade jag lite nödvändiga saker innan jag ska åka, som exempelvis en mus till min dator (är väldigt bra att ha!). Träffade sen Erica på vägen hem, det var ju ett tag sedan sist. Men det är alltid lika kul att träffa henne =). Åt även den starkaste pasta bolognesen jag har ätit i hela mitt liv! Härligt med stark mat när det är så här varmt.. ;P

Igår påbörjade jag min packning, började lägga ner vinterkläder och lite annat skit... det känns som att jag inte kommer fylla minna stora väskor, men när dagen kommer så står jag nog där ändå med två proppfulla väskor och jättemycket övervikt. Nu ska jag se till så att jag har alla papper och sånt som jag behöver till min stockholmsresa imorgon (håll tummarna att jag klarar mig på ambassaden!) sen får jag fortsätta packa lite till så jag kanske kan slippa paniken sista dagen..


Bloggdesign

Annica Leo är en sann ängel! Den nya designen på min lilla blogg är hennes förtjänst. Hjälplös som jag var i början så bad jag om hjälp med att snygga till bloggen, och hon anmälde sig frivillig. Idag kom hon till mig med den snygga bilden som nu ligger som header och jag kunde inget annat än att älska den :P. Riktigt snygg! Däfter tipsade hon mig om en asbra blogg http://www.designadinblogg.se/ och där har jag nu suttit och kikat rundor och tagit till mig av alla möjliga tips jag kan tänkas behöva ha användning av senare. Bland annat har jag nu lärt mig hur man fixar till en liten signatur i slutet av inlägget, snyggt tycker jag!

Kika gärna in på Annicas blogg och skåda så duktig hon är på att snygga till den. En ny design varje dag nästan ;P haha!


13 dagar kvar.

Dagen med stort D närmar sig med riktigt stora steg nu. Om 13 dagar sitter jag på flyget på väg mot USA och är väl lite smånervös inför allt jag har framför mig, till exempel den där jäkla passkontrollen :S. Haha töntigt jag vet, men vad fasen även om jag har genomgått den tre gånger redan så är den alltid lika nervöst. Och varje gång hoppas man att den personen man får ska åtminstone försöka vara glad, men nej! Menmen på tisdag bär det först av till Stockholm för att fixa visumet, gissa om jag är nervös inför det också.. Men det ska nog gå bra. På vägen hem ska jag åka en sväng inom Kumla så att jag äntligen får träffa Qarro och förhoppningsvis Sanna också som båda ska till samma skola som jag :D Thank God för det!

Jag har räknat ut att jag bara har 6 träningar kvar med mitt kära lag.. En match också, men tyvärr så missar jag matchen därefter som är mot Jitex! Kommer sakna alla riktigt mycket, men jag kommer ju tillbaka några veckor i vinter :) så lätt slipper ni mig inte haha!

Idag blir det en packedag, ska börja lägga ner lite kläder i väskorna plus att jag måste packa ihop alla grejer jag har på mitt rum också, det lär väl ta sin lilla tid. Brände mig litte smått på bland annat armarna igår så det ska bli skönt att vara inne lite även om man måste ta till vara på all tid som solen tittar fram, det är ju inte varje dag!

Kul på YouTube.

Hade första träningen efter uppehållet idag.. Det var verkligen något av det jobbigaste jag har varit med om. Det märks att man har haft ledigt, även om man har sprungit förra veckan. Hur mycket löpning som helst, plus smålags-spel som är typ det jobbigaste man kan köra :P. Menmen jag bet ihop ganska bra måste jag säga.. Alla var dock helt inställda på att det skulle bli Coopers testet idag, men icke! Det kommer väl imorgon istället :S

Har även underhållt mig med att kolla på roliga klipp på Youtube, bland annat så älskar jag alla sorters bloopers. Att se när folk gör bort sig är extremt underhållande. Kolla bara in den här:  http://www.youtube.com/watch?v=O0dybAaZWuI&feature=related hysteriskt rolig!! Stackaren fick kicken efter det.. Förståeligt, men vem kan undvika att skratta åt den rösten..?

Uppdatering.

En liten uppdatering på vad som har hänt sen i lördags.. Det har hittills varit en väldigt händelserik vecka med bland annat fotbolls- och kubbspel på gröningen, en dagstrip till Göteborg för att kolla Gothia och en tur till Malmö med storasyrran och kusinen. I Gothia fick vi se två matcher med Eskils f17, där vann de båda :D mycket bra jobbat! Tyvärr så förlorade det första matchen idag så de åkte ur.. Men det var skitkul att kolla på dem och att återigen få uppleva lite Gothia. Det var ju 2 år sedan jag gjorde det sist..

Jag har dessutom fått en ny hobby. Att göra egna smycken! Låter väldigt töntigt jag vet men fattar ni hur kul det är? Idag gjorde jag ett jättefint armband och innan har jag gjort ett snyggt halsband. Jag rekomenderar detta till alla, det är ett bra sätt att släppa lös sin kreativitet :D.

Shit jag behöver verkligen hjälp med en ny design på min lilla blogg.. någon som har lust att hjälpa mig säg bara till! Nu är det först 2 ½ men sen läggdags. Ha det gott!

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har alltså jag gett mig in i bloggandets värld! Det ska bli väldigt intressant att se hur det ska gå :P främsta anledningen till detta är att jag ska ge omvärlden en chans att hänga med i vad som händer i mitt liv när jag till hösten drar till New York för att plugga och spela boll ! 
Förvänta inte att jag uppdaterar särskilt ofta, tror jag iallafall, eftersom jag inte alltid känner mig speciellt skrivglad.. Men visst kan jag informera er om en rolig, konstig, irriterande, tråkig, annorlunda eller sjuk sak som har hänt mig. Vilket jag faktiskt tänkte göra nu.

Det var ganska fint väder imorse när vi hade gått upp så vi kom med den smarta idén att åka över till Helsingör, hur ofta är man där liksom..? Så 12.30 steg vi; jag, Moa, Mimmi och Mimmis kompis Martin, på Ace Link båten för att åka över till vårt kära grannland Danmark. Vädret var varmt och sönt och vi satte oss på torget och tog oss vars en pölse och snacka skit och sedan gick vi en liten runda på de mysiga gatorna där. Då kom vi på att det hade varit skitgott med en glass nu. Vi tänkte köpa en glass och sen ta båten hem igen eftersom lite tjockare moln långsamt hade börjat dra sig över stan. Så när vi då hade köpt våra glassar gick vi ut och neråt mot hamnen igen, och vad händer då? Jo värsta störtskuren kommer. Och vi snabbt in under första bästa tak, ett väldigt litet sådant, och där står vi med våra glassar och tittar på när regnet bara öser ner. Det fina med allt är att vi hade klätt oss efter vädret där hemma, alltså solsken. Regnet stänkte upp på benen och fötterna var så blöta så det var ingen idé att försöka undvika vattenpölarna när vi några minuter senare börjar gå ner mot båtarna efter att skyfallet äntligen hade upphört. Men vi fick oss en halvdag i Helsingör, och även om staden inte visade sig från sin bästa sida så hade vi det väldigt trevligt ändå.

Det var allt jag hade för denna gången, vi får se när nästa gång blir. Ha det!

RSS 2.0