Vart tog sommaren vägen?!?

Ja det kan man undra.. Sitter och tittar ut genom fönstret nu och ser bara gråa moln och regn :( igår var det dock solsken men usch vad det var kyligt i luften/vinden! Dagen innan det var det också lite sol men massa moln. Jag vill ha sommar nu. Vad hittar man på i denna sommarstad när det inte ens är sommar :P Då får man hålla sig inne, så idag (efter att jag har träffat mina pärlor i stan) ska jag bort till mamma en stund, socialisera mig :) och sno med mig lite sandpapper hem så att jag äntligen kan måla om min gamla stol som jag har på rummet!

Men de senaste dagarna när vi i alla fall har haft lite sol så har jag, Moa och Johanna både spelat minigolf och varit i Helsingör. Gissa vem som vann minigolfen :P! I Danmark passade vi faktiskt på att turista lite grann genom att gå bort till Kronborg slott och traska rundor lite. Det var, hör och häpna, väldigt roligt och se allting och läsa på alla skyltar. Som alltid när man är i Danmark åt vi även denna gången röd pölse, men glassen får vänta till nästa gång.

   
 

De skönaste 105 minuterna i mitt liv?

YES! Idag har jag äntligen utnyttjat mitt presentkort på Electa Spa som jag fick i studentpresent av mammi, och jag är ju en helt ny människa. Nästan. Det var så underbart skönt, först fick jag sitta i ett spa-bad en halvtimme, sen en halvtimmes massage och avslutningsvis nästan  en timmes ansiktsbehandling. Jag är så glad att jag har yttterligare två presentkort på spabehandlingar här hemma :)

Annars har ju flitigheten här varit lite si och så, men en kort sammanfattning på vad som har hänt: världens godaste hallon/rabarberpaj på Sthlm stadsmuseum, dejt med kära moster, ösregn, tågfärder, matlagning och mys med mina mongon, lottskrapning - nästan bara nitlotter, Uppsala her I come, fotbollstittande med syster och Karin, shopping med storasystrarna, regn, grillning på landet, matlagning, diskning, hälsade på hos familjen Rindå, home sweet home, studentfirande hos Hanna och Amanda, ÖSREGN, bröllop, stormblåst, dansande hela natten lång.., slappade, fotbollstittande, "barnpassning", misslyckad filmkväll, spa pch nu ska iväg med bilen till bilprovningen. Japp, det har jag hittat på. Hörs om en vecka igen!

I'm singing in the rain

Idag blev det återigen en tur in till storstaden, denna gången tog jag först tunnelbanan bort till den stora rondellen med en park i mitten (Karlaplan) för att överraska moster Ami på museet, men så var hon ledig just idag.. Men fick pratat med henne i telefon så har bestämt dejt till imorgon. Därefter hade jag några timmar att döda innan det var dags för att träffa Anna för första gången sen vi lämnade USA :) där gick vi och kikade i affärer efter lite olika saker men hittade ingenting.. Pricken över i:et var ju regnet också. Men vi hade det trevligt trots förhållandena och lyckades överleva fram till kl sju då Sanna kom med tåget! Ett kärt återseende även där. Men då var det dags att springa till tunnelbanan för att ta oss till träningen. Japp, jag passade på att vara med idag på träningen med Anna och Ivanas lag och det var jätteroligt, trots att det öste ner och jag var kissnödig hela träningen och Anna skapade väldigt höga förväntningar på mig min vänsterfot som inte riktigt uppfylldes :P. Men nu är vi äntligen hemma efter en lång och härlig dag och strax ska vi se slutet av filmen vi påbörjade igår: Love actually.

En tur i storstaden

Nu sitter jag här i Haninge hos Ivana och tar det lugnt efter en kulturell dag med Jossan och hennes syster plus kompis. Blev hämtad av henne imorse efter en kortare tågfärd och sedan begav vi oss bort till Naturhistoriska Riksmuseet! Väldigt intressant och vi tog nog in lite information plus att vi såg en jätteintressant film på Cosmonova om Grand Canyon. Men jag tror att alla fyra blev lite halvt illamående när man flög över floden och åkte båt i forsen. Men det är man ju van vid eller hur :) Sen var vi alla så trötta så vi slängde oss i soffan och kollade på Bride wars, en väldigt rolig film faktiskt. Sen blev det hemlagad pizza och Hemglass till efterrätt.

Men nu har jag kommit tillbaka "hem" till Ivana och så ska vi snart titta på film innan det är dags att sova. Imorgon får jag återigen bege mig in till stockholm men denna gången ska jag träffa lilla Anna :) och sen på kvällen kommer äntligen Sanna också!

RSS 2.0