Lotteri !

Ibland är det bra att ha en blogg. Som nu till exempel när jag tänkte anordna ett litet lotteri ! Jag behöver samla in pengar till mitt lag i USA och pengarna kommer att hjälpa oss med träningsläger, resor, mat eller övernattningar till exempel. Så jag kom på idén att ha ett lotteri med ett fint pris i potten. Det vinnande lottnumret får en sweatshirt från min skola med ett C.W. Post tryck, riktigt snygg!
 

Hur går det då till?
Jo, är du intresserad av att vara med i lotteriet så är det bara att säga till mig genom att skriva en kommentar här eller ringa eller mejla.

Priset för en lott är 30 kronor, 2 lotter får du för 50 kronor eller så kan du köpa fem lotter för 100 kronor.

Tveka inte att deltaga i det här, det är inte alla som har en så fin tröja. Och berätta för alla du känner om den här möjligheten att vinna en snygg och skön tröja. Lycka till!

Mot en ny karriär

I söndags var det dags för mitt livs andra golfrunda. Var ute en hel evighet men lyckades pricka in så vi slapp regnet. Sist jag spelade gick det finfint, jag vann till och med! Men den här gången gick det inte riktigt lika bra, nybörjartur kanske..? Trots allt så vann jag ändå, även om jag försämrade mig sen sist med 2 slag. Hoppas kunna spela minst en gång till innan jag beger mig över för pre-season.
Förra veckan fick Mimmi mig att börja titta på Haper's Island, en skräck/thriller-serie som går sena kvällar på tv4 och det är verkligen den bästa serien jag har sett i den genren. Grymt bra! Man var riktigt rädd och nervös varje avsnitt. Tyvärr var det bara 13 avsnitt, och det sista gick igår kväll.. Hoppas det kommer en fortsättning eller någon annan liknande serie. Jag får hålla ögonen öppna.

Sista veckan jag har att träna med Stattena nu sen har de uppehåll i två veckor och börjar träna igen när jag har åkt.. Lite tråkigt, hoppas bara de kan avsluta med en vinst på söndag mot Örebro :) Sen blir det väl egenträning för min del eller så får jag cykla ner till Harlyckan och träna med Eskil istället. Nått säger mig att egenträning är ett väldigt dåligt alternativ om jag ska komma tillbaka till USA i kanonform.


Ny design = nya tag?

Dagarna kommer och går i mitt liv så det är inte mycket att skriva om här. Därför så struntar jag oftast i det eftersom det inte finns mycket av intresse att dela med mig av. Men idag hade jag lite tid över så då snickrade jag ihop en ny design här på bloggen, vi får se om det betyder att jag kommer att börja skriva regelbundet igen..

Något som har hänt som är tillräckligt kul att skriva om är att jag bland annat har fyllt år, äntligen 21 vilken är åldersgränsen för att gå ut i staterna, samtidigt så var min kära vän Sanna på besök och vi passade på att laga mycket mat och ta en trip ner till Köpenhamn på min födelsedag där Allie hade landat (hon är på kryssning i Europa med sin pojkvän+familj). En av de bästa födelsedagarna jag har haft ! Sen bar det av norrut, återigen mot Stockholm där ännu fler amerikanare hade kommit :) dessutom kom Allie dit också så vi fick visa dem Sverige också. Vi fick en heldag i stan med bland annat ett besök på Skansen och runtur i Gamla Stan och på kvällen hade vi grillmys. Det blev bara några dagars uppehåll där så jag var hemma igen i lördags och har därefter hunnit med  en fika hos mormor, födelsedagskalas hos kusinen, Välashopping, målarstuga här hemma och besök hos storasyrran. Imorgon är det Harry Potter-bio!

Nu är det bara några veckor kvar tills det är dags att åka tillbaka till skolan och fotbollen borta i USA, jag är superladdad faktiskt. Kanske mycket på grund av att det var över en månad sen jag sist spelade match..

RSS 2.0