they paved paradise and put up a parking lot

Mmmmm, sitter här och avnjuter dagens godaste måltid; cookie dough ice cream. Det var inte tänkt egentligen att bli glass till efterrätt, men när jag och Sanna kom fram till Java café för att köpa oss vars en kaffe så får vi reda på att de stängde för 10 minuter sen. Suck. Men något var vi ju tvugna att ha om vi hade tagit oss ända dit så jag köpte mig en glass istället. Smarrigt värre är det!

Läste precis på paketet att "servings per container" är 4 st. Men varför lyssna på det, det är mycket godare att smälla i sig hela glassen på en gång. Då slipper man tänka på det sen.. Och om man ska tänka på det sättet så är det ju mycket bättre att vara onyttig en gång än fyra, eller hur!

I'd rather dance with you

Tack så mycket! :) jovisst det känns jätteskönt fakiskt även om jag saknar mitt långa hår. Lär ta några år innan jag får tillbaka det..
Mimmi: ja jag försökte leta upp bilder på er när ni hade ungefär lika kort/långt hår som mig. Kul att alla har kort hår nu. Undrar hur många vi kan lura..?

Idag har det, förutom den lilla snön som kom imorse, regnat i stort sett hela dagen lång. Men trots det tog vi oss ner till Pratt för att genomföra dagens styrkepass, och om någon timme är det dags att bege  sig ner igen för att kolla på basketmatch.

Snö, snö, snö

Ibland är USA ett riktigt bra land. Som idag till exempel när skolan blir inställd efter att det snöat några centimeter! Visserligen hade jag bara en lektion idag men visst är det alltid skönt att slippa ta sig hela vägen dit. Så nu sitter jag och Allie och kollar slutet på Mamma Mia, snart är det dags att traska iväg och äta frukost och sen får vi se vad dagen har att komma med.
Nu har det börjat regna istället..

Föresten, ni gissade helt rätt i min Lika som bär-tävling. Japp, nu har ni en Tove med kort hår (när hände det senast..).


Lika som bär 2

Eftersom det var lite gnäll över att "man inte kan se ansiktet på den högra bilden" (pappa vad är det för fel på din dator, det syns ju helt perfekt.) så kommer här del 2 i min lilla tävling. Ni får ju jättemycket hjälp med bakgrunden! duktig är jag inte med photoshop.. Okej, vem är Tove?

Är det bild 1?
  
Eller bild 2?

Eller kanske bild 3?
  


Lika som bär

Tänkte köra en liten tävling här i bloggen som heter Lika som bär. Ska se om ni kan se skillnad på dessa två personerna, och vem som är vem?


take me on a trip i'd like to go some day

Andra veckan i skolan avklarad och har än så länge fått mer läxor än jag fick på hela förra terminen! Nja kanske inte riktigt men snacka om hårdstart.. Har nu även bytat major (igen) till physical education så kommer läsa tillsammans med alla lärare och så men då får jag äntligen läsa de ämnen jag vill så det blir bra. Men jag ska inte bli lärare!

Igår kväll var det Pratt after dark nere i Pratt där det bjöds på gratis mat, karikatyrmålningar, tatueringar, "bungyjump" och en luftkudd-labyrint-hinderbana typ. Ganska underhållande och väldigt mycket folk. I helgen hoppas jag kunna åka iväg och äntligen köpa mig ett par joggingskor!  Vi får se. En del läxor blir det väl också, välkommen tillbaka till skolan.

This is major Tom to ground control

Denna helgen tillbringade jag i bergen uppe i Vermont. För att vara lite tydligare så åkte jag och Maria med Deanna och hennes kusin upp till deras stuga i Vermont för att åka lite snowboard. Kom upp i lördags eftermiddag och tittade lite på film och  åkte skridskor innan vi gick och la oss ganska tidigt för vi var ju trötta efter några timmars körning och få timmars sömn natten innan plus att vi skulle orka upp tidigt nästa dag för att komma iväg till backen.

Efter en längre tids körning och endast en krasch så kom vi äntligen fram till backen och vi hoppade direkt upp på liften som tog oss nästan högst upp. Och ni kommer nog inte tro mig när jag säger att jag inte vurpade en enda gång på det första åket, och jag var inte så långt efter de andra. Dessvärre åkta jag i backen betydligt fler gånger andra åket men ärligt talat så var jag tio gånger bättre än jag trodde jag skulle vara. Så det blev en väldigt rolig men jobbig dag. När vi kom tillbaka däckade vi allihopa i soffan framför Kung Fu Panda.. På kvällen hade vi inget bättre för oss än att vi tog fram Monopol som vi spelade fram till 11.30, men det hade kunnat pågå mycket längre om vi inte hade kommit på våra egna regler efter ett tag för att få slut på eländet eftersom alla var riktigt trötta.

Imorse styrde vi kosan hem till Long Island igen för att ha möte och genomgång av vårt tränings-schema för våren. Inte riktigt så farligt som jag hade väntat mig så det här ska nog gå bra, dessutom kommer vi ha en turnering i fotbolls-raquetball där jag och Jenna kommer regera! Haha, nja vi får se men kul ska det bli.


Gästspel

Sitter här med Mosan och ger och får lite musiktips, har annars precis varit iväg och kollat två halvlekar på mitt gamla innebandylag FCH när de spelade mot Åstorp/Kvidinge och när vi gick såg det ljust ut, ledning med 3-2. Håller tummarna för att de bärgar säsongens första seger! Innan dess var det dags för min sista av två träningar denna vintern med mitt kära lag Stattena :) det var så kul att få träna igen och extra kul att träffa alla tjejerna! Kommer sakna er och stort lycka till i Allsvenskan!


I feel alive

Träning idag! Kallt som attans och jävligt var det. Mycket spring men riktigt kul :D det var ju en och en halv månad sedan jag sist spelade fotboll så det var kul att äntligen få springa efter den bollen igen. Men det var ju så kallt så nu har jag jätteont i lungorna och hostar och har mig. Det är inte meningen att man ska träna ute på vintern.. hehe :P Efter det skyndade jag mig hem och duschade och sprang sedan ner i stan för att möta upp med P, Erica och Paula det var skitkul att träffa dem igen. Vi hade mycket att snacka om, dock mest om USA eftersom både jag och Paula pluggar där och Erica kommer över till mig i NY i februari!! Jag ska visa dig allt du måste se och berätta allt jag vet om allting (som kanske inte är så mycket men iallfall haha).

Har annars idag stått i köket och bakat bullar :D jättekul och mysigt. Eler hur ska man säga? I alla fall kändes det som att man var 10 igen och bakade bullar och sockerkaka med mormor på sommarlovet! Hur som helst så blev bullarna utsökta och de kommer jag ta med mig till staterna för att ha något att äta när jag saknar det svenska köket hehe. Och hur mycket amerikanarna än tjatar så kommer jag inte bjuda på mitt svenska guld! Eller jo kanske lite, det är ju trots allt jag som bakat dem så lite kan man ju få skryta hehe.

Hakuna Matata!

Jag kan behöva en privatlärare i hur man blir framgångsrik i Laserdome! Ja så är det tyvärr. Spelade några rundor med Amanda, hennes pojkvän och ett helt gäng till och jag kan bara säga det att jag hade verkligen högre tankar om mig själv. Haha det finns inte ens en liten talang för det hur mycket man än letar. Men så positivt då att jag är bra på så mycket annat :P Var hos Månsson igår och snacka skit med henne och Mosan vilket var mycket trevligt :) jag provade SodaStream för första gången och jag kan säga att det var faktiskt gott, smakade inte jättestor skillnad mellan det och vanlig Ramlösa.

Till sist: "Tanka inte bensin i en dieseldriven bil eller diesel i en bensindriven bil. Då blir det till att rulla in på en verkstad och tömma tanken. Men det ska inte behöva hända. De pumpar som är avsedda för diesel är märkta så här: Diesel. Kom ihåg det."

God jul och gott nytt år osv!

Sedan sist jag skrev har det hänt en hel del. Flög alltså hem till Svea rike den 22a med sällskap av Maria, kom hem dagen efter och hann med att träffa mina kära vänner Hanna, Amanda, Ann och Emma en liten stund innan jag fick åka hem igen och det var dags att julpynta hemma :) Därefter var det julafton och allt vad det innebär. Julklappar, träffa hela släkten, spela spel :) titta på Kalle, äta mycket mat! Det blev även en utgång med Hanna och Amanda :D innan det blev nyår som firades hemma med systrarna, Anna, Madde och Therese det blev en mycket lyckad kväll med god mat, trevligt sällskap och härlig underhållning! Jag har också hunnit med att snygga till mig i håret och äntligen ta hål i öronen :P haha bättre sent än aldrig..

En snabb uppdatering på vad jag har gjort hittills..

RSS 2.0