Snö, snö och åter snö

Precis när man trodde att vintern skulle lida mot sitt slut så kommer det såklart snöoväder efter snöoväder. Den senaste veckan har det bara snöat hela tiden känns det. I fredags ställde de in alla förmiddagsklasser, idag ställde de in alla kvällsklasser, och imorgon hoppas vi att de ställer in allt! De sa på vädret att snöstormen skulle komma i eftermiddag och inatt, men det började redan imorse så man ska inte hoppas på för mycket.

Precis som att snön inte skulle vara nog så började vi träna i måndags och det känns. Löpning och styrka måndag och tisdag, och yoga idag. Imorgon blir det mer löpning och så avslutar vi med simning på fredag. Ibland inbillar man sig att man kommer ha mer fri tid när det inte är säsong men nu blir man påmind att det absolut inte är så.

Pricken över i:et är jag nu gått och blivit sjuk. Jag som aldrig blir sjuk. Hoppade direkt ner i sängen när jag kom hem vid halv fem och har legat där fram till nu. Skulle behöva lite blåbärssoppa och glass så blir jag frisk igen! Jag tycker iallafall att det är ok att tycka synd om mig själv när jag sitter här sjuk och med träningsvärk i varenda muskel på kroppen.


RSS 2.0