Tomt på inspiration

Helgen gick över förväntan. Jag ska erkänna att jag var inte jättepigg på att de skulle komma, men det var riktigt roligt. Jättegulliga tjejer! Två av dem var från Colorado så de ska jag bli kompis med så kan man åka dit och hälsa på. I veckan har jag bara ett biologiprov att koncentrera mig på, men så har jag bestämt mig för att få en massa andra nödvändiga och viktiga saker gjorda. Lite mejl att skicka hit och dit och fixa lite.
Idag såg jag att jag hade fått ett kort från mormor. Tack så mycket, det var jätteroligt att få en hälsning! Saknar er alla där hemma!


Busy helg

Denna helgen så har vi som sagt kommande spelare på besök, och än så länge har det gått bra. Dock så beyder det att jag inte har tid att prata med er hemma, men så snart de har åkt imorgon kl 16 så är jag äntligen tillgänglig igen. Idag har vi varit och kollat på tjejernas lacrosse match sen en vända på det stora köpcentret här för att visa tjejerna lite. Därefter däckade vi alla (7 pers) i Laurens och Jeanines rum innan det var dags att äta middag, och nu gör vi oss klara för kvällens bravader. Det är jobbigt att ta var värdinna men tiden har gått fort och jag tror att alla tjejerna kommer passa bra in hos oss nästa år.


Vad ska man ta sig till..

Vad ska man göra med ett lag som inte respekterar varandra? Skitsnack hit och dit om alla för att sedan vara bästa vänner. Ingen som lyssnar på dig om du inte är Gud (eller head coach), och säger du något som andra inte håller med om så kommer du få höra det. Det är fan inte det lättaste att vara kapten i ett sånt lag. Tre träningar denna veckan, och alla har varit skit. Skitdiskussioner om precis allt, viktigt eller oviktigt, trams, gnäll om övningar eller väder och gnäll på varandra för att man säger till. Vi är alla från 18 till 22 år men det är inte alltid det märks, ibland kan man tro att det är ett F14-lag..


Lika som bar #2

Jag maste snart vara kandis sjalv alltsa! Idag var andra gangen pa bara nagra manader som nagon sager att jag ar lik en kandis, sist var det Baby Spice fran Spice Girls. Idag var det inte vem som helst, utan sjalvaste Mia Hamm. USAs basta fotbollsspelare for nagra ar sen. Hahahaha! Inte likt for fem ore ju!


Tredje gången gillt?

Precis hemkommen från andra fotbollsträningen för i vår, och jag kan säga att det var ingen höjdare. Tjejerna hade ingen som helst lust att träna, så de flamsade mest rundor och när inte ens vår (assisternade) tränare säger till så kommer ingen heller att lyssna på någon av oss andra som faktiskt vill få nånting ut av träningen. Jag menar, när vi ändå tagit oss dit i bitande kyla kan vi väl försöka göra någon nytta. Jag ber till gudarna att imorgon blir bättre. På tal om imorgon så får vi besök av 8 nya spelare som ska börja här nästa år, och de ska stanna ändå till på söndag. Pust. Så vi får hitta på lite roliga saker att göra, gå på baseball match, ha lite lagmöten och bara försöka lära känna varandra. Kul, men lite jobbigt. Speciellt när jag har prov och uppsatser till nästa vecka som måste tas hand om. Men efter så är det äntligen Spring Break! Det är mycket efterlängtat och jag tycker det kommer i precis rättan tid, när man hunnit bli trött på skolan och alla läxor hit och dit. Men kors i taket, vi har snart betat av halva terminen!


Röd mango

Som vanligt på tisdagkvällarna sitter jag på jobbet och pluggar. Men just idag går det lite trögt för min hjärna är helt slut efter mitt matteprov idag. 1,5 timme fick vi på oss, och jag som annars brukar ta det ganska lugnt på mina prov satt djupt koncentrerad under hela tiden! Och ändå han jag knappt klart. Hur som helst så kändes provet helt ok, innan kände jag mig lugnt och säker på att det skulle gå bra men så klart så var det några frågor som jag inte hade den blekaste aning om hur jag skulle göra. Men jag hittade en formel på vårt formelblad som jag inte hade använt ännu och fick fram nått svar, nu hoppas jag ju bara att det var rätt.
Det jag skulle komma till var att det är inte världens roligaste kväll att jobba på, men det rådde Sanna bot på genom att överraska mig med en glass från vårt favorit-glassställe Red Mango. De har massa smaker på yoghurt-glass och 20 olika toppings att välja på, så det är inte svårt att bli beroende. Dock är detta bara andra gången den här terminen, men det kan bero på att vädret varit för kallt för glass. På pre-season när det är typ 100 grader ute passar det utmärkt, och jag tror att personalen kände igen oss ganska snabbt när vi kom hela gänget.

För övrigt hade vi äntligen vårens första fotbollsträning idag! Tyvärr var jag tvungen att gå tidigare till mitt prov, men det var så sjukt kul at äntligen få röra en boll igen. Även fast vi spelade 3 mot 3 som annars är skittråkigt..


RSS 2.0