Fredagsuppdatering

Två träningar stod på schemat idag, mycket fokus på taktik och fasta situationer på morgonen och eftermiddagen blev det mycket offensivt med fokus på forwards löpningar osv. Alltid kul att träna fasta och uppspelsövningar! Efter träningen bar det av till middag och sen for vi till affären för att köpa lite snacks och dricka till imorgon då vi har vår första lediga kväll och det kommer bli fest. Träningsmatchen vi skulle haft igår blev inställd pga av att broarna genom New York kommer att stängas av och eftersom vår match är i Connecticut så finns det risk att vi inte skulle komma tillbak till Long Island. Detta betyder att vi istället har en morgonträning (börjar 06.00!) och efteråt har vi ett par timmar ledigt innan det är total lockout då vi från och med lördag kväll är förbjudna att gå ut överhuvudtaget med tanke på orkanen. Alla hade sett fram emot en ledig dag att kanske åka hem eller in till stan men istället får vi tillbringa den tillsammans på campus. Vi har laddat upp med massa mat och lekar och spel för att hålla ut! På måndag kommer man nog vara ordentligt trött på varandra..
Jag har lovat de jag har pratat med hemma att hålla regelbunden uppdatering på bloggen på hur läget är, men än så länge är det lugnt hos oss. Orkanen beräknas inte komma till oss förrän lördag kväll vilket kommer betyda starka vindar och förmodligen en del översvämningar och strömavbrott. Men byggnaden vi bor i är som sagt väldigt stabil och klarar garanterat av det, vi bor också mitt på ön så någon översvämning kommer vi förmodligen inte drabbas av. Jag ska erkänna och säga att det ska bli lite spännande att få uppleva en riktig storm.. Jag är inte orolig så det ska inte ni vara heller!

Kommentarer
Postat av: Marlene

Passar på att skicka en liten hälsning från oss i Tumba. Moa och Tobbe har varit här och ätit med oss, Mimmi skulle också varit här men blev sjuk. Åsså är du där borta... hade varit kul att ha även dej här. Men vi ses när du kommer hem, så håll orkanen borta! Take care från oss alla!

2011-08-28 @ 00:14:48
URL: http://fdensammamamman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0